FR NL

De digitale toekomst van het stadsspoor…

Categories: U-Bahnhof BaumwallHamburg U-Bahn train type DT4 2014, Wikimedia Commons

SmartMetro vindt volgende maand plaats in Hamburg in samenwerking met Hamburger Hochbahn. Het is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor senior metro-, tram- en lightrailtechnologie-experts.

Nu steden worden geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van verstedelijking en congestie, veranderen digitalisering, automatisering en gedeelde mobiliteit het stedelijke mobiliteitslandschap snel.

Belangrijkste onderwerpen

De belangrijkste onderwerpen dit jaar zijn: slimme signalering en automatisering, radiocommunicatie en datanetwerken, slimme bedrijfsvoering, onderhoud en geavanceerd assetmanagement. Bekijk hier de volledige agenda: https://www.smartmetrohamburg.com/2022/en/page/tickets?ID=z9xqh~9zttnh~nnrjhn~W4ik~Ky0gk&utm_campaign=RG-METRO-REPORT%20Smart%20Metro-191022-JM&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_content=RG-METRO-REPORT%20Smart%20Metro-191022-JM.

Toeleveranciers zijn welkom

Conferentiepassen om SmartMetro bij te wonen zijn beperkt, we raden aan om zo snel mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Zorg ervoor dat u uw zakelijke e-mailadres gebruikt bij het boeken van uw pas. Toeleveranciers uit de branche zijn welkom, ze kunnen een conferentiepas te kopen voor een vast bedrag van € 995.

Als deelnemer omvat uw pas een technisch bezoek aan de locatie in Hamburg door de lokale partner Hamburger Hochbahn op 14 november, evenals volledige toegang tot de conferentie op 15 en 16 november.

Auteur: Jos Sterk