FR NL

Textielfabrikant Camira toont revolutionaire digitale print op Innotrans

2022, Pixnio

In een jaar waarin het bedrijf zijn 200-jarig jubileum in transporttextiel viert, heeft Camira met de introductie van de innovatieve Camira Print aangegeven dat het vastbesloten is om een voortrekker in zijn sector te blijven.

De lancering vormt een perfecte aanvulling op de gerenommeerde weefproducten van de fabrikant die het aanbod uitbreidt met digitaal printen – waardoor klanten een ongeëvenaard niveau van flexibiliteit en vrijheid krijgen bij het kiezen van het optimale textiel voor hun railinterieur.

InnoTrans

Aanvankelijk alleen beschikbaar voor de bus- en touringcarmarkt, heeft de textielfabrikant de digitale prints nu geïntroduceerd in de spoorsector en zal deze dit jaar op de InnoTrans (stand 570) presenteren.

Het bedrijf zal ook zijn recente New Heritage-collectie presenteren – met een reeks klassieke ontwerpen uit het archief, opnieuw ontworpen en een eigentijdse touch gegeven voor het hedendaagse treininterieur. Deze stoffen stralen nostalgie en tijdloze stijl uit.

Rapido

Naast Camira Print en New Heritage zal Camira zijn hoogwaardige kunstleer Rapido presenteren op InnoTrans 2022. Het product werd eerder dit jaar geïntroduceerd en is exclusief verkrijgbaar in aangepaste kleuren – waardoor het de perfecte combinatie is voor Camira Print-textiel dankzij de mogelijkheid om tinten over stoel en bekleding te mixen en matchen.

Auteur: Jos Sterk