FR NL

HARTING stelt nieuwe connectoren voor op InnoTrans 2022

InnoTrans 2016 in Berlin: Vom kroatischen Hersteller Koncar Electrical Industry Inc. kommt dieser mehrteilige Niederflurzug, den es als Elektro- oder Dieseltriebzug gibt. Einsatzgebiet ist der Regionalverkehr und kann von der Inneneinrichtung bis zum Niveau der Ausrüstung den Wünschen angepasst werden. Lieferbar sind zwei- bis fünfteilige Einheiten. Der Zug ist durchgängig ohne Trenntüren oder Treppen begehbar, klimatisiert und verfügt über Doppeltüren für den schnellen Ein- und Ausstieg. Die Höchstgeschwindigkeit liegt bei 160 km/h (Diesel 120 km/h). Bei der HZPP ist der Triebzug als Baureihe 7 023 eingereiht.2016, Frank Paukstat

InnoTrans is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor transporttechnologie in Berlijn van 20 tot 23 september 2022. De stand van HARTING is terug te vinden in hal 16, stand 200.

De bezoekers kunnen daar ontdekken hoe de oplossingen van dit bedrijf een bijdrage leveren aan gewichtsvermindering, efficiënte stroomverdeling en toekomstbestendige datatransmissie. Het team van HARTING laat ook zien hoe vereenvoudiging en engineering services kunnen helpen om de tijd voor installatie en ontwerp te verkorten.

Transformatorconnectoren conform de spoorwegnormen (EN 50467, EN 50124-1, IEC 61373, EN 45545, EN 60137)

Transformatorverbindingen worden blootgesteld aan omgevingsinvloeden, waaronder mechanische invloeden, water, olie, direct zonlicht en ozon, die allemaal de levensduur van de verbindingen negatief kunnen beïnvloeden. De nieuwe HPTC-serie is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in spoortransformatoren.

Han® HPR VarioShell met nieuwe enkelpolige portfolio biedt een maximale vrijheid voor overdracht van hoge stromen in de trein

HARTING heeft de VarioShell ontwikkeld als een bijzonder flexibele oplossing voor startkabelverbindingen. De behuizing vormt een open systeem waarin connectoren zijn ondergebracht voor de overdracht van stroom en andere media. De polen brengen vermogen tot 650 A/4 kV AC/DC over via betrouwbare Han® HC Modular-contacten.

Het volgende niveau van modulaire industriële connectoren

HARTING presenteert op InnoTrans 2022 ook de Han-Modular® Domino-modules als de volgende ontwikkelingsfase van de modulaire connector. De nieuwe serie voldoet in de eerste plaats aan de eisen van de industrie om installatieruimte en gewicht te besparen. Gebruikers van Han-Modular® Domino-modules kunnen tot 50% installatieruimte besparen door bijvoorbeeld verschillende transmissietypes in één module te integreren.

Een compacte connector groeit mee met de taken

De nieuwe serie connectoren van HARTING maakt een ruimte- en gewichtsbesparing tot 25% mogelijk voor toepassingen met beperkte ruimte in ruwe omgevingen. Maximaal twee verlengstukken kunnen de connector laten groeien en helpen de kabelspanning te verminderen.

Auteur: Jos Sterk