FR NL

Nieuwe opties voor railbekleding en interieurtoepassingen op InnoTrans2022

2012, Wikimedia Commons

Perrone Performance Leathers & Textiles biedt een opwindende reeks zachte interieurproducten en bekledingsproducten en die voldoen aan alle certificeringsvereisten voor uiteenlopende toepassingen, van metro tot langeafstandsvervoer en HSR.

Echt leer

Perrone biedt met Elite en Featherweight echt leer voor rails aan. Elite is bij uitstek geschikt voor high-end railinterieurtoepassingen, zoals in first- of businessclass-cabines. Dit minimaal afgewerkte, met aniline geverfde leer heeft een soepele hand en is verkrijgbaar in een reeks op voorraad kleuren en afwerkingen. Vederlicht leer heeft vergelijkbare kwaliteiten, maar biedt ook een gewichtsbesparing tot 35% ten opzichte van traditioneel leer zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid.

Monulite™

Monulite is een state-of-the-art, niet-geweven, gepatenteerd, gecoat materiaal dat voldoet aan de certificeringsvereisten voor coatingtoepassingen voor hemelbekleding en zijwanden. Monulite is speciaal ontworpen om eruit te zien als leer, terwijl het superieure ruisonderdrukkingseigenschappen biedt die bijdragen aan een aangenamere ervaring in de cabine. Monulite wordt op bestelling gemaakt en kan worden geproduceerd in elke gewenste kleur, of een breed scala aan aangepaste afwerkingen, waaronder decoratieve gaufrage-reliëfs en vierkleurendruk.

Ecolite™

Ecolite is Perrone’s paradepaardje van synthetisch leer, bedoeld voor railbekleding. Ecolite heeft dezelfde visuele en tactiele eigenschappen als leer, waardoor het ideaal is voor elke klassecabine. Ecolite is verkrijgbaar in een reeks standaardkleuren en korrelstructuren, samen met eventuele aangepaste kleurvereisten. Daarnaast biedt Ecolite ook extra voordelen, zoals ultralichtgewicht en inherent antimicrobieel. De gesloten oppervlaktestructuur maakt het gemakkelijk schoon te maken en inkt- en graffitibestendig.

Alcantara™

Voor een volledig unieke luxe cabine biedt Perrone met trots Alcantra-producten voor zit- en zijwandtoepassingen. Met zijn geweven rugmateriaal is Alcantara Avant ontworpen voor zittoepassingen. Alcantara Master FR is ontworpen met meer rek en daarom zeer geschikt voor zijwand- en hemelbekleding. Net als onze lederen en synthetische bekleding, is Alcanta onmiddellijk verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren of kan het op bestelling worden gemaakt met elke gewenste kleur of ontwerpoptie, zoals bedrukking of perforatie.

 

Auteur: Jos Sterk