FR NL

Bespaar energie met de intelligente wisselstroomtransformator van Yeltech

2021, Flickr

Yeltech’s Eco-track Intelligent Points Heating Transformer (IPHT) is een temperatuurregelsysteem dat de spoorwegindustrie tot 50% kan besparen op de energie die momenteel wordt gebruikt voor wisselverwarmingssystemen.

Met behulp van de slimme verwarmingstechnologie van Yeltech kan de IPHT schakelpunten nauwkeurig bewaken en afzonderlijk verwarmen, zodat de schakelaars uitzonderlijk werken, in normale tot zware weersomstandigheden.

Geen externe kabels

De scheidingstransformator voor wissels langs de baan heeft een eigen regelsysteem in de behuizing van de transformator en er zijn geen externe kabels.

Er is geen vereiste voor een aparte besturingskast en vereist alleen een stroomvoorziening van een distributienetbeheerder.

Auteur: Jos Sterk