FR NL

Mogen we u voorstellen: RailTech Belgium

File:HUA-166460-Afbeelding van de sluis in de bovenleiding op de grens tussen Nederland en België in de spoorlijn Roosendaal Essen voor de overgang van de Nederlandse.jpg1957, Wikimedia Commons

RailTech.com lanceert een nieuw evenementenconcept, RailTech Belgium: een tweedaags evenement met een netwerkavond en een eendaagse pop-uptentoonstelling met workshops en een apart conferentieprogramma op hoog niveau. De eerste editie wordt georganiseerd op 6-7 juni 2023 in Brussel. Onthoud die datum!

RailTech Belgium verbindt de internationale spoorwegindustrie met de Belgische markt. België is een belangrijk kruispunt voor het treinverkeer in Europa en de Belgische regering heeft ambitieuze campagnes voor infrastructuurvernieuwing en systeemintegratie gelanceerd

Het evenement staat vooral in het teken van kennisuitwisseling, het aangaan van nieuwe zakelijke relaties en het creëren van groeimogelijkheden. Met naar verwachting 2.000 deelnemers uit heel Europa, is RailTech Belgium een ​​evenement dat je niet mag missen om je netwerk in de industrie te versterken. RailTech Belgium vindt plaats in Brussel, “de hoofdstad van Europa”, waar we de spoorwegindustrie zullen verbinden met Europese overheden.

Programma

6 juni: Netwerkdiner (voor alle deelnemers)

7 juni: Pop-up tentoonstelling begeleid door workshops & conferentie op hoog niveau

Meer over het programma lees je hier.

Partner- en beursmogelijkheden

RailTech Belgium is een platform voor alle organisaties in de spoorsector. Ontmoet (lokale) start-ups en gevestigde bedrijven met innovatieve oplossingen. Er zijn diverse mogelijkheden voor zowel partnerships als exposanten.

6 juni

18:00-22:00 Netwerkdiner

7 juni

10:00-18:00 Pop-up tentoonstelling

09:00-12:00 Conferentie: Verbinding van de havens

13:00-16:00 Conferentie: Systeemintegratie, een grote kans voor België

11:00-15:00 Workshops op de beursvloer

16:00-18:00 Netwerkborrel op de beursvloer

Auteur: Jos Sterk