FR NL
Coslada Andenes station

Adif start nachtelijk onderhoud aan stations Cercanías Madrid

Adif begint vanavond met nachtelijke onderhoudswerkzaamheden op zeven belangrijke stations van Cercanías Madrid: Fuenlabrada, Leganés en Móstoles-El Soto (lijn C-5), Vicálvaro en Coslada (lijnen C-2, C-7 en C-8), en Delicias (lijnen C-1 en C-10). Daarnaast zullen er onderhoudstaken worden uitgevoerd op het industriële station van Vallecas.

Deze activiteiten zijn een vervolg op de werkzaamheden die in het eerste kwartaal van het jaar zijn uitgevoerd. De nachtelijke werkzaamheden zijn gepland tussen 00:30 en 04:30 uur en zijn bedoeld om verstoringen van de spoordiensten te voorkomen. Ze zullen twaalf weken duren en eindigen op 30 juni.

De onderhoudsprocedures, waarbij zowel handmatige als zware machines worden gebruikt, richten zich voornamelijk op de behandeling van spoorwissels en kruisingen, evenals las- en egalisatiewerkzaamheden, allemaal gericht op het verbeteren van de betrouwbaarheid van de infrastructuur.

Als onderdeel van het Infrastructuur- en Spooronderhoudsplan is voor dit initiatief 21 miljoen euro uitgetrokken voor de centrale regio in 2024.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com