FR NL
Ace4rail leadership: Axel Kiese (Founder and CEO), Luca Oberholzer (CFO), and Albert Koch (COO)
Podcast

RailTech Europe`24: ace4ail ontwikkelt dienst voor leasing van rollend materieel

Op 6 & 7 maart van dit jaar veranderde de Jaarbeurs in Utrecht in dé ontmoetingsplaats voor de Europese spoorwegsector, met meer dan 100 deelnemende partijen aan de beurs, een dynamische conferentie en meer dan 35 workshops. RailTech interviewde het leiderschap van Ace4Rail live op de conferentievloer.

Ace4Rail LLC, met hoofdkantoor in Basel-Stadt, Zwitserland, verscheen in 2022 op het toneel met een duidelijke missie: het leveren van geleased rollend materieel voor de Europese markt voor passagiersvervoer per spoor. Opgericht door Axel Kiese, met meer dan tien jaar ervaring in strategisch vlootbeheer van spoorwegvoertuigen, vormde hij al snel een team met Luca Oberholzer als Chief Financial Officer en Albert Koch als Chief Customer Officer.

Ace4Rail richt zich op spoorwegexploitanten in heel Europa en biedt een dienstenpakket aan dat op maat is gemaakt om het passagiersvervoer te moderniseren. Centraal in het aanbod staat de full-service leasing van spoorvoertuigen, met de nadruk op passagierstreinen met locomotieven. Het pakket omvat ook onderhouds- en verzekeringsvoorzieningen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van de sector.

Albert Koch, Chief Customer Officer, en Axel Kiese, oprichter en Chief Executive Officer van ace4rail, bespreken hun plannen voor het bedrijf op RailTech Europe 2024, met journalist Esther Geerts.

Duik meteen in dit audio-interview met de link hieronder, of op de SpoorPro/RailTech Soundcloud.

De 16e editie van RailTech Europe wordt gehouden op 4 & 5 maart 2026, terwijl RailTech Belgium plaatsvindt in Brussel op 16-17 juni 2025. Lees hiermeer over de conferenties . Wilt u korting op uw aanwezigheid? Abonneer u op RailTech Premium.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com