FR NL
Wim Raaijen (L), director-owner of Industrielinqs

ProMedia betreedt de industriële markt met de overname van Industrielinqs

ProMedia Group neemt Industrielinqs over met als doel haar leidende posities in transport, logistiek en mobiliteit uit te breiden naar de industriële sector.

ProMedia Group heeft onlangs een intentieverklaring getekend voor de overname van Industrielinqs pers en platform, een toonaangevende uitgever in de procesindustrie. Met deze strategische overname wil ProMedia haar leidende posities in transport, logistiek en mobiliteit uitbreiden naar de industriële sector.

De overname, die naar verwachting komende zomer wordt afgerond, is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven.

Wim Raaijen, directeur-eigenaar van Industrielinqs, en Arie van Dijk, CEO van ProMedia, hebben de intentieverklaring ondertekend na een korte periode van snel groeiend wederzijds vertrouwen en gedeelde visies op de toekomst.

Verdere uitbreiding

“Deze overname biedt grote kansen voor groei en ontwikkeling voor Industrielinqs”, zegt Wim Raaijen, die na 22 jaar ondernemerschap in dienst treedt bij ProMedia als uitgever/hoofdredacteur. “De kracht en multimediale aanpak van ProMedia zal ons helpen het industriële media- en kennisplatform verder uit te bouwen, met name online en in evenementen, in Nederland, België en de rest van Europa.”

Nieuwe kansen

ProMedia, bekend om haar hoogwaardige content en multimediale aanpak, ziet Industrielinqs’ expertise en positie in de industriële markt als een waardevolle aanvulling op haar huidige portfolio.

“De integratie van Industrielinqs versterkt en verbreedt onze positie in de markt en biedt ons mogelijkheden om ons bereik in de industriële sector te vergroten”, zegt Arie van Dijk.

De volledige overname van Industrielinqs omvat ook haar vaste medewerkers, freelancers, vaste relaties en lopende contracten, waardoor continuïteit en stabiliteit voor klanten en medewerkers gewaarborgd is.

Industrielinqs is een modern publicatie- en contentnetwerk voor de industrie, dat samen met partners en leden uitgebreide kennisnetwerken opbouwt. Kwaliteitsinformatie en sterke relaties zijn een prioriteit, bereikt door journalistieke producties en evenementen zoals Industrielinqs Magazine en Petrochem, diverse nieuwssites, evenementen, trails, verkiezingen, talkshows en filmproducties. Industrielinqs richt zich op midden- en hoger kader & professionals binnen de procesindustrie, energie- en waterbedrijven.

ProMedia Group is een multimediabedrijf en uitgever van business-to-business magazines in de sectoren transport, logistiek en mobiliteit. Het bedrijf informeert dagelijks directeuren, managers, ondernemers en andere professionals over ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Daarnaast organiseert de uitgeverij hoogwaardige (inter)nationale congressen en vakbeurzen in deze sectoren, vanuit de overtuiging dat het delen van kennis leidt tot een beter ondernemersklimaat. De magazines bereiken maandelijks meer dan 1 miljoen professionals in transport, logistiek en mobiliteit.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Arie van Dijk

Bron: RailTech.com