FR NL
ProMedia purchases WorldCargo News

ProMedia Group neemt WorldCargo News over

ProMedia Group, de in Nederland gevestigde media-uitgever die zich volledig richt op transport en logistiek, kondigt de overname aan van het Britse tijdschrift WorldCargo News en de bijbehorende titel Bulk Materials International. ProMedia is ook de uitgever van SpoorPro.nl en Railtech.com.

“Deze strategische stap getuigt van het streven van ProMedia Group om haar aanwezigheid in cruciale sectoren zoals transport, scheepvaart, havens & terminals en logistiek uit te breiden”, zegt Rob Vos, directeur van de divisie Rail & Freight. “De overname van WorldCargo News & Bulk Materials International sluit naadloos aan bij een groeiend portfolio dat Railfreight.com, Project Cargo Journal, Nieuwsblad Transport (Nederlands), Schuttevaer (Nederlands) en Flows (Belgisch) omvat.”

WorldCargo News staat, samen met haar website en nieuwsbrieven, bekend om haar uitgebreide berichtgeving en diepgaande analyses van de sectoren vrachtafhandeling, havens & terminals, containers en intermodaal transport. “De overname van WorldCargo News is een aanvulling op ons portfolio op dit gebied,” zegt Vos. “De integratie van deze twee invloedrijke entiteiten zal leiden tot nog sterkere inzichten in de dynamische en zich ontwikkelende wereld van wereldwijde handel en transport,” voegt hij eraan toe.

“We zijn vereerd om WorldCargo News te verwelkomen in de ProMedia-familie,” zegt Arie van Dijk, CEO van ProMedia Group. “Deze overname versterkt onze positie als internationale nieuwsleverancier op het gebied van logistiek, waardoor we nog meer waardevol nieuws kunnen leveren aan ons publiek. Dit zal ons helpen de transport- en logistiekmarkt vooruit te stuwen.”

Onder leiding van ProMedia Group zullen WorldCargo News en haar team doorgaan met het leveren van tijdig, nauwkeurig en branchegericht nieuws en analyses, zoals vermeld in het persbericht van ProMedia Group. “De samenwerking zal synergieën mogelijk maken die ten goede komen aan lezers, adverteerders, belanghebbenden en de bredere zakenwereld,” aldus Vos.

WorldCargo News is volgens ProMedia een toonaangevende publicatie in de container/ladingafhandeling, scheepvaart en intermodale/logistieke industrie, met uitgebreide berichtgeving over haven- en terminalactiviteiten, scheepvaart en intermodale/toeleveringsketentrends. “Met een rijke geschiedenis in het leveren van gezaghebbende content, is WorldCargo News een betrouwbare bron voor professionals in de industrie wereldwijd.”

ProMedia Group is een dynamisch mediabedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige content in de B2B-sectoren automotive, mobiliteit en logistiek. Met een portfolio dat print, digitaal en evenementen omvat, is ProMedia Group toegewijd aan het informeren, betrekken en inspireren van haar publiek. ProMedia is opgericht in 2010, heeft 125 professionals in dienst en bedient wereldwijd ongeveer 2 miljoen lezers.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com