FR NL
Nordjyske Jernbaner train

VR FleetCare haalt onderhoudscontract binnen bij Deense treinexploitant

VR FleetCare, leverancier van onderhoudsoplossingen voor railvoertuigen, heeft een belangrijk contract afgesloten met de Deense treinexploitant Nordjyske Jernbaner A/S. De overeenkomst, die betrekking heeft op het onderhoud van draaistellen en pneumatische componenten voor treinen uit de Alstom Coradia LINT-serie, loopt van 2024 tot 2029.

De onderhoudsactiviteiten zullen worden uitgevoerd op de gespecialiseerde locaties van VR FleetCare Component Services in Helsinki en Pieksämäki, waarbij de nadruk ligt op het herstel van draaistellen en pneumatische componenten. De overeenkomst omvat het onderhoud van 14 treinstellen tussen 2024 en 2026, met nog eens 5 treinstellen gepland voor 2029.

Wilhelm Schevelew, Hoofd Verkoop en Ontwikkeling bij VR FleetCare, toonde zich tevreden met de nieuwe stap op de Deense markt en benadrukte het strategische belang van de uitbreiding van onderhoudsdiensten, met name op het gebied van componentenonderhoud. “De keuze van Nordjyske Jernbaner voor VR FleetCare voor dit essentiële onderhoudspakket onderstreept onze toewijding aan het behoud van de waarde van onze vloot”, aldus Schevelew.

Morten Muff Jensen, technisch manager bij Nordjyske Jernbaner, benadrukte het winnende bod van VR FleetCare en het belang ervan voor het levenscyclusbeheer van hun rollend materieel. Jensen sprak zijn vertrouwen uit in de expertise en ervaring van VR FleetCare op het gebied van onderhoud van railvoertuigen.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com