FR NL
Railtech europe

Workshop: slimme sensoren voor effectief lightrail-onderhoud

Tijdens RailTech Europe op 6 en 7 maart worden verschillende gratis workshops gegeven, die we hier in de schijnwerpers zetten. In deze workshop zal Sensornet laten zien hoe zij bruikbare informatie creëren voor het onderhoud van wagenparken en infrastructuur.

De workshop wordt gegeven door Ron Maas, directeur van Sensornet. Sensornet voert metingen uit bij voertuigen en naast het spoor. Dit levert veel data op. Met deze data creëert Sensornet informatie voor haar klanten en kan gebruikt worden voor wagenpark en infrastructuur. Dezelfde gegevens kunnen voor meer doelen worden gebruikt, zoals duurzame steden, klimaatactie en comfort. Sensornet levert deze informatie in slimme dashboards, waarmee onze klanten inzicht krijgen in de knelpunten in de stad, met betrekking tot de infrastructuur.

Maas begon zijn carrière bij DGMR met destijds slechts 25 medewerkers, dus hij heeft ervaring op verschillende gebieden. Naast ervaringen in metingen en akoestiek heeft hij ook kennis van de bijbehorende wetgeving en zonering, apparatuur, luchtbehandelingstechnologie, procestechnologie.

De workshop is interessant voor iedereen die betrokken is bij het onderhoud van lightrail en zich bezighoudt met het verbeteren van onderhoud ondersteund door gegenereerde data voor vloot en spoor.

Ga voor meer informatie over het workshopprogramma en om u gratis aan te melden naar de website van RailTech Europe.

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: RailTech

Bron: RailTech.com