FR NL

Nieuw initiatief van De Lijn: de 50-rittenkaart

De laatste jaren is ons leven door de coronapandemie sterk veranderd. Onze verplaatsingspatronen zijn veel flexibeler geworden, er wordt vaker van thuis gewerkt. Om tegemoet te komen aan de vraag naar meer flexibiliteit, lanceert De Lijn nu tijdelijk de 50-rittenkaart.

De voordelen in een notendop

De 50-rittenkaart is dé oplossing voor reizigers die zich gemiddeld 2 keer per week heen en terug verplaatsen met De Lijn. Met dit vervoerbewijs krijgt de reiziger 50 ritten om gedurende drie maanden gemakkelijk, voordelig en flexibel De Lijn te gebruiken.

Gemakkelijk: want met één aangekocht vervoerbewijs kan de reiziger tot 3 maanden reizen

Voordelig: want de reiziger betaalt 75 euro i.p.v. 85 euro voor 50 ritten.

Flexibel: want de reiziger gebruikt de 50 ritten zoals het hem uitkomt.

Het nieuwe vervoerbewijs is voor De Lijn een stap in de richting van meer flexibele vervoerbewijzen op maat van de veranderde verwachtingen van haar klanten. Het combineert de voordelen van een abonnement met de flexibiliteit van een rittenkaart.

Reiziger krijgt de keuze

De reiziger kan kiezen tussen een 50-rittenkaart op elektronische kaart of een digitale 50-rittenkaart. De 50-rittenkaart is te koop via de De Lijn-app, de Lijnwinkels, de verkoopautomaten en de website.

Auteur: Jos Sterk