FR NL

Sensorspecialist ASC opent dochteronderneming in China

https://railway-news.com/sensor-specialist-asc-establishes-subsidiary-in-china/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=RN-week15-2022&utm_term=ASC

ASC GmbH heeft een verkoopkantoor geopend in China, waarmee het zijn aanwezigheid in de regio verder uitbreidt. In de toekomst zullen hoogwaardige traagheidssensoren “made in Germany” worden geleverd vanuit Nanjing aan klanten in het hele land.

ASC werkt nauw samen met Nanjing Wijp Technology Co. Ltd. voor haar verkopen in China. De algemeen directeur, Jason Ji, en zijn collega’s zijn verheugd met deze boost die hun productportfolio krijgt.

Jason Ji van Nanjing Wijp Technology zei hierover het volgende:

“De technologie van ASC is betrouwbare, uiterst nauwkeurige, geavanceerde technologie die zich heeft bewezen in tal van toepassingen op de Duitse markt.”

Technologie van ASC wekt bewondering

Ji weet uit jarenlange ervaring dat Chinese bedrijven onder de indruk zijn van de veeleisende toepassingen van ASC-sensoren in de automobiel- en spoorwegsector.

ASC genereert het grootste deel van zijn omzet in China met versnellingsmeters, gyroscopen en traagheidsmeeteenheden. De uiterst nauwkeurige traagheidssensoren van het bedrijf worden voornamelijk gebruikt in de automobielsector en in de spoorwegindustrie.

Directeur Ji, voegde er nog aan toe:

“Naast de kwaliteit van de sensoren waarderen Chinese klanten vooral de hoge mate van flexibiliteit waarmee ASC inspeelt op individuele wensen.”

Het Chinese verkoopteam van ASC bestaat momenteel uit slechts een paar mensen, maar vanwege de grote vraag zal de omvang van het verkoopteam binnenkort aanzienlijk worden uitgebreid.

Auteur: Jos Sterk