FR NL

Het Public Transport Forum richt zich op innovatieve strategieën voor het succes van de verkeersomslag

2014, Flickr

Het Public Transport Forum is nadrukkelijk aanwezig tijdens InnoTrans 2022.

Op 22 september komt voor de 12e keer de diepgaande knowhow van experts over de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt aan bod.

The Public Transport Forum

Het Public Transport Forum wordt gevormd door ETC Solutions GmbH en PBV Planungsbüro für Verkehr. “Innovatieve strategieën voor het succes van de verkeersomslag of de mobiliteitsmarkt tussen visie en realiteit” is dit jaar het motto van het evenement.

De kansen en uitdagingen met betrekking tot digitale, ecologische en regionale transformatie, van spoor over voertuigen tot bestuurderscabine, zullen ter sprake komen.

Bekende namen

Bekende namen uit de politiek, het bedrijfsleven, de wetenschap en het bestuur zullen aanwezig zijn. Het forum wordt geopend door Michael Theurer (parlementair staatssecretaris van de federale minister voor Digitale Zaken en Transport en de federale regeringscommissaris voor het Spoorvervoer). Het evenement wordt gemodereerd door Prof. Knut Ringat (Rhein-Main-Verkehrsverbund Servicegesellschaft mbH, woordvoerder van het management).

De organisatoren van het Public Transport Forum zijn de bedrijven ETC Solutions GmbH en PBV Planungsbüro für Verkehr. De conferentie van dit jaar wordt ondersteund door het ISB-engineeringbedrijf voor beveiligingstechnologie en constructie, de Rhein-Main-Verkehrsverbund Servicegesellschaft mbH en de Mobility inside Holding GmbH Co KG.

Auteur: Jos Sterk