FR NL
Start your RailTech Europe experience with a networking dinner on the train!

Begin RailTech Europe ’24 met een speciaal netwerkdiner in een trein

Het grootste spoorevenement van Nederland komt er weer aan: RailTech Europe ’24. Laat je twee dagen onderdompelen in de wereld van het spoor in de Utrechtse Jaarbeurs op woensdag 6 en donderdag 7 maart. Ontmoet collega’s en relaties in de speciale Dinner Train de avond voor het evenement en haal het beste uit uw bezoek.

Uw RailTech Europe ’24 trapt af op dinsdag 5 maart met een exclusieve netwerkavond in de RailTech Express Dinner Train. Deze unieke dinerervaring biedt niet alleen een platform om te netwerken, maar belooft ook een onvergetelijke reis door de schilderachtige landschappen en bruisende steden van Nederland. Ga zinvolle gesprekken aan met branchegenoten, smeed waardevolle connecties en geniet van een meergangendiner.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de RailTech Express Dinner Train. Om deel te nemen aan de Dinner Train, moet je je registreren voor het evenement. Je voegt het diner dan direct toe aan je registratie in het registratieformulier. Heb je je al geregistreerd maar wil je toch graag deelnemen aan het diner? Stuur de organisatie dan een e-mail om het diner toe te voegen aan je registratie.

De RailTech Express Dinner Train rijdt op dinsdag 5 maart. Instappen om 18.30 uur en vertrekken om 19.00 uur op Utrecht Centraal Station. Vanuit Utrecht rijdt de trein een mooie route door ons mooie Nederland, terwijl je in goed gezelschap geniet van een verfijnd diner en heerlijke drankjes.

U kunt uw ticket voor de Dinner Train boeken op de RailTech Europe website. Bekijk daar ook de exposanten, het conferentieprogramma en de gratis workshops die het evenement aanbiedt.

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Jeroen Baldwin

Bron: RailTech.com