FR NL
Cem Celikbas (Delft Hyperloop team captain) and Olivier Lam (Delft Hyperloop public relations manager)
Podcast

RailTech Europe`24: Delft Hyperloop dream-team maakt zich klaar voor Zürich

Op 6 & 7 maart van dit jaar veranderde de Jaarbeurs in Utrecht in dé ontmoetingsplaats voor de Europese spoorwegsector, met meer dan 100 deelnemende partijen aan de beurs, een dynamische conferentie en meer dan 35 workshops. RailTech interviewde twee leden van het Hyperloop-team van de Technische Universiteit Delft live op de conferentievloer.

Cem Celikbas (aanvoerder van het Delft Hyperloop-team) en Olivier Lam (public relations manager Delft Hyperloop) bespreken het Delft Hyperloop-project tijdens RailTech Europe 2024 met journalisten Emma Dailey en Esther Geerts. Celikbas en Lam zijn leden van het 8e Delft Hyperloop-team, dat bestaat uit 39 studenten van 4 verschillende universiteiten en 13 verschillende academische achtergronden. In de podcast bespraken ze de doelen van het team, de uitdagingen waar ze voor staan en meer, terwijl ze zich voorbereiden op de Europese Hyperloop Week in Zürich, Zwitserland in juli.

Beluister de podcast hieronder of op de SpoorPro/RailTech Soundcloud.

De 16e editie van RailTech Europe wordt gehouden op 4 & 5 maart 2026, terwijl RailTech Belgium plaatsvindt in Brussel op 16-17 juni 2025. Lees hier meer over de conferenties . Wilt u korting op uw aanwezigheid? Abonneer u op RailTech Premium.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com