FR NL

Focused Technology Solutions tekent licentieovereenkomst met FTS Tools LLC

https://railway-news.com/focused-technology-solutions-signs-licensing-agreement-with-fts-tools-llc/?dtt=*|D1544|*&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=RN-week5-2022&utm_term=FocusedTechnology

Focused Technology Solutions Inc., een bedrijf van Marmon/Berkshire Hathaway, heeft een licentieovereenkomst gesloten met FTS Tools LLC voor gebruik van het revolutionaire, op batterijen werkende gereedschapsplatform.

Het bedrijf zal dezelfde middelen voor engineering, productie en opslag blijven gebruiken terwijl het onder dezelfde FTS-productmerken opereert.

Een grote impact op de spoorwegindustrie

Van Fry, voorzitter van FTS Tools LLC, had daarover de volgende commentaar:

“In iets meer dan drie jaar heeft Focused Technology een grote impact gehad op de spoorwegindustrie en we staan klaar om deze transformatieve tools naar een hoger niveau te tillen,” zei Fry. “De beste dagen voor deze branche liggen in het verschiet en dat vooral dankzij dit gereedschapsplatform.”

“We zijn verheugd dat FTS Tools LLC ons revolutionair gereedschapsplatform, inclusief de SpikeEase, DrillEase, LagEase en meer, naar nieuwe pieken zal tillen”, zo stond in het persbericht te lezen.

Populair bij Klasse I-spoorwegen

Het op batterijen werkende gereedschapsplatform van Focused Technology Solutions is sinds de oprichting in 2018 populair bij Klasse I-spoorwegen in de Verenigde Staten en Canada. De SpikeEase spike-trekker en SpikeForce spike-driver scoren sinds 2019 hoog in de categorie onderhoud.

Focused Technology Solutions maakt deel uit van Marmon Holdings, Inc., dat bestaat uit 11 groepen en meer dan 100 autonome bedrijven met een totale jaaromzet van $ 10 miljard. De meer dan 20.000 teamleden van Marmon bedienen diverse industrieën en markten over de hele wereld. Marmon is een bedrijf uit de stal van Berkshire Hathaway, het beleggingsvehikel van de bekende Amerikaanse belegger Warren Buffett.

Auteur: Jos Sterk