FR NL
The railways are becoming more and more digital
RailTech Europe

Workshop: Mobiele oplossingen voor de spoorwegen van morgen

Tijdens RailTech Europe op 6 en 7 maart in Utrecht worden verschillende gratis workshops gegeven, die we hier in de spotlight zetten. In de workshop ‘All Aboard the Digital Express: Mobile Solutions for Tomorrow’s Railways’ van Panasonic TOUGHBOOK wordt het snijvlak van spoorwegen en mobiele technologie verkend.

“In ‘All Aboard the Digital Express’ beginnen we aan een reis naar de toekomst van het reizen per spoor, waar mobiele oplossingen een transformerende verandering teweegbrengen. Het is jouw ticket om de spoorwegindustrie van morgen te zien en hoe mobiele oplossingen ons naar een efficiëntere en meer verbonden toekomst stuwen”, beschrijft Panasonic de workshop.

Deze interactieve sessie zal het potentieel van mobiele innovaties in het verbeteren ontrafelen:

  • Aanleg en onderhoud van netwerken en sporen
  • Slimme fabricage, onderhoud en diagnose van treinen
  • Ervaringen van passagiers in en buiten de treinThomas Murman

“In deze workshop duiken we in voorbeelden uit de praktijk en bespreken we hoe mobiele technologie je veilig, efficiënt, slank – en op tijd! Terwijl we over de sporen van vooruitgang navigeren, onderzoeken we ook de impact van opkomende technologieën zoals 5G op de toekomst van de spoorwegen.”

De workshop wordt gegeven door Thomas Murman, samen met Thomas Debaene. Murman is key account manager bij Panasonic TOUGHBOOK. Hij is een doorgewinterde expert met een track record van 10 jaar in de technologiesector, waarvan vier jaar bij Panasonic en eerdere functies bij Siemens en Essent.

Voor wie is deze workshop?

Ben je werkzaam in een van de volgende gebieden? Dan is deze workshop extra interessant voor jou.

  • IT-professionals in de transportsector: IT-professionals die werkzaam zijn in de transportsector, met name degenen die verantwoordelijk zijn voor de implementatie en het beheer van mobiele oplossingen, zouden er baat bij hebben te begrijpen hoe mobiele apparaten verschillende aspecten van spoorwegactiviteiten kunnen optimaliseren.
  • Technologie Managers in Spoorwegen: Managers en besluitvormers die verantwoordelijk zijn voor de invoering en implementatie van technologie binnen spoorwegorganisaties zouden baat hebben bij een beter begrip van de impact van mobiele oplossingen op de modernisering van de spoorweginfrastructuur en -activiteiten.
  • Leiders in digitale transformatie: Personen die digitale transformatie-initiatieven leiden binnen spoorwegmaatschappijen kunnen waardevolle inzichten verwerven in de strategische integratie van mobiele apparaten om de efficiëntie, veiligheid en algehele passagierservaring te verbeteren.

Ga voor meer informatie over het workshopprogramma en om u gratis te registreren naar de RailTech Europe website.

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: RailTech

Bron: RailTech.com