Infrabel sluit overwegen af voor seininrichtingswerken

De komende weken voert infrabel seininrichtingswerken uit. De werken kaderen in een nieuwe, digitaal gestuurde seininrichting tussen Denderleeuw en Herzele. Daarvoor zullen enkele overwegen afgesloten worden.

Er worden onder meer doorsteken gemaakt onder de rijbanen van de Terjodenstraat in Welle, de Hertstraat in Welle en de Muisstraat in Haaltert. De werken zijn vereist om de nodige kabels te leggen. De overweg in de Hertstraat in Welle zal gesloten zijn van maandag 27 november (6 uur) tot en met woensdag 29 november (20 uur).

Drie overwegen

De overweg in de Terjodenstraat in Welle zal van maandag 4 december (6 uur) tot en met woensdag 6 december (20 uur) afgesloten zijn. De overweg in de Muisstraat in Haaltert zal van maandag 11 december (6 uur) tot en met woensdag 13 december (20 uur) afgesloten zijn. In Denderleeuw is er een omleiding voor het verkeer voorzien tijdens de werken.

Het treinverkeer is onderbroken tijdens de werkweekends. Infrabel benadrukt dat het gebruik van machines en spoorkranen geluidshinder met zich meebrengen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Matthias Vanheerentals