FR NL

Nieuwe energieopslagsystemen voorgesteld op EES München 2022, editie 2023 op 14-16 juni

2008, Wikimedia Commons

Na twee jaar machteloos te hebben moeten toekijken, kregen alle stakeholders in mei 2022 eindelijk de kans om samen te komen op EES München, waar de allernieuwste energieopslagsystemen werden voorgesteld. Het betreft oplossingen voor laagspanningsspoorwegvoeding die alleszins innovatief genoemd mogen worden. 

Socomec presenteerde deze nieuwste energieopslagsystemen op EES München 2022

Gepatenteerde DC Switching-oplossingen

Met een track record in veilig schakelen, zijn de nieuwste geïntegreerde oplossingen van Socomec – SIRCO MOT DC en SIRCO MOT DC ESS gemotoriseerde lastbreekschakelaars voorzien van gepatenteerde technologie, die een breekvermogen van 1500Vdc bieden met slechts 2 polen en de stroomdissipatie aanzienlijk beperkt.

Als het gaat om energiebewaking, hebben de bestaande Digiware-oplossingen de inspiratie geleverd voor DC-toepassingen met meerdere punten gezien door één gemeenschappelijk beeld en met één gecentraliseerd informatiedisplay.

Nieuwste generatie oplossingen voor energieopslag

SUNSYS HES L is een buitensysteem dat bewezen technologieën combineert om de nieuwste energieopslagoplossingen te creëren voor projecten van 100 tot 850 kVA.

Dit modulaire buitensysteem zet een nieuwe standaard in veiligheid en is ontworpen voor commerciële en industriële gebouwen, microgrids en om de integratie van hernieuwbare energie te ondersteunen. Het systeem combineert zowel conversie (SUNSYS C-Cab L-kast) met AC- en DC-bescherming, de controller (de hersenen van het systeem) als de vloeistofgekoelde LFP-batterij van CATL (SUNSYS B-Cab L-kast).

De volgende editie

Inmiddels zijn ook de data voor 2023 bekend. EES München vindt plaats op 14, 15 en 16 juni 2023

Auteur: Jos Sterk