FR NL

Stäubli stelt nieuwste productontwikkelingen voor op InnoTrans

2017, Flickr

Als industriepartner en al meer dan 30 jaar toonaangevende leverancier van elektrische connectoren in de internationale spoorsector, heeft Stäubli een duidelijk inzicht in de uitdagingen en verwachtingen van de markt, zoals operationele continuïteit, extreme weersomstandigheden en mechanische belastingen.

De producten van het bedrijf voldoen aan de eisen en specificaties van de klanten door een adequaat antwoord te bieden met geoptimaliseerde oplossingen, afstemming en planning.

Maak kennis met de Stäubli elektrische connectoren op InnoTrans

Het bedrijf zal de nieuwste productontwikkelingen voor de spoorwegindustrie presenteren op de InnoTrans van dit jaar in Berlijn, 20-23 september 2022. Bezoekers van de Stäubli-stand (hal 12 / stand 350) kunnen zodoende uit de eerste hand leren over de toekomstige industrie standaard voor lightrailvoertuigen.

Auteur: Jos Sterk