FR NL

Digitale toekomst van stadsspoor komt uitgebreid aan bod op SmartMetro

2019, Wikimedia Commons

Senior bedrijfsleiders op het gebied van metro-, tram- en lightrailtechnologie ontmoeten elkaar in november op SmartMetro in Hamburg om de uitdagingen te bespreken waarmee het stadsspoor wordt geconfronteerd.

SmartMetro, georganiseerd door Railway Gazette Events, vindt plaats op 14-16 november en zal belangrijke onderwerpen behandelen waaronder: CBTC, radiocommunicatie en datanetwerken, geplande metroprojecten, uitbreiding van de stadsinfrastructuur, slimme operaties, geavanceerd activabeheer en ridership & passagiersdiensten.

Topmanagers uit de sector

Onder de topmanagers uit de sector die al in het programma zijn opgenomen, vermelden we Andy Lord (Chief Operating Officer, London Underground); Edgar See (Vervoersmanager, RATP); Kumar Keshav (voormalig algemeen directeur, Uttar Pradesh Metro Rail Corp) en keynote speaker senator Anjes Tjarks, verantwoordelijk voor Transport & New Mobility voor de Vrije & Hanzestad Hamburg.

Bezoeken ter plaatse

SmartMetro wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale U-Bahn-operator Hamburger Hochbahn, die een reeks bezoeken ter plaatse zal aanbieden aan lokale netwerkuitbreidingsprojecten en presentaties zal geven om de volgende metrolijn van de stad, U5, voor te stellen.

SmartMetro is uw go-to-evenement om op de hoogte te blijven van metro-investeringen, groei en ontwikkeling.

Auteur: Jos Sterk