FR NL

MIVB waarschuwt voor stakingsdag op maandag 20 juni

Op maandag 20 juni wordt het netwerk verstoord door een nationale stakingsdag. Sommige lijnen rijden mogelijk niet en andere zullen waarschijnlijk met een lagere frequentie rijden. Ook al is het nooit leuk, hopelijk kan je met dit bericht jezelf zo goed mogelijk organiseren.

Het is beter om een plan B te voorzien: telewerken, carpoolen, trein, fiets of zelfs wandelen om je vorm te behouden.In de mobiele applicatie ontdek je welk Cambio- of Villo!-station het dichtst bij jouw halte ligt.

Wil je weten of je lijn rijdt? Ga dan op 20/06 vanaf 6 uur naar de mobiele applicatie of naar de website https://click.info.stib-mivb.brussels/www.stib-mivb.brussels.

Een alternatieve route nodig? Ook op onze sociale netwerken en telefonisch staat onze Customer Care je vanaf 6 uur te woord. (De routeplanner op de website en in de app zijn gebaseerd op theoretische dienstregelingen en houden dus geen rekening met de situatie op het netwerk.)

Auteur: Jos Sterk