FR NL

Volgende editie van Rail Summit is op komst

Op 15-17 november vindt de volgende Intelligent editie van de Rail Summit plaats in Konstanz, Zuid-Duitsland. De focus van de editie van dit jaar ligt op asset management, wayside monitoring solutions (WTMS) en monitoring van spoorinfrastructuur, inclusief de daarmee samenhangende ontwikkelingen.

Railtech biedt op deze Intelligent Rail Summit, samen met partner voestalpine Signalling Siershahn, een technisch werfbezoek aan op een locatie van SBB. Meer informatie over het locatiebezoek wordt binnenkort bekend gemaakt.

Geïnteresseerd in een partnership?

Bent u als bedrijf geïnteresseerd in de mogelijkheid om netwerken te combineren en uw diensten en producten aan de markt te presenteren. Kwestie van op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Profiteer als partner van het netwerk van Railtech en maak van de gelegenheid gebruik om uw bedrijf te presenteren als een leverancier van innovatieve oplossingen voor de spoorwegindustrie in Europa. Meer informatie vindt u op https://events.railtech.com/intelligent-rail-summit-2022/partner-possibilities/.

Programma

  • Waarom zijn data belangrijk voor het beheer van spoorinfrastructuur?
  • Hoe data analyseren om er cruciale informatie van te maken?
  • Hoe een goed levenscyclusbeheer van spoorwegactiva tot stand brengen?
  • Beschikbaarheid in het kader van infrastructuurcondities en onderhouds-/vernieuwingseisen
  • Evaluatie van milieuaspecten van het spoorsysteem en de invloed van klimaatverandering

Auteur: Jos Sterk