FR NL

Railtex 2023: Een duidelijke focus op de spoorindustrie van morgen

2015, Wikimedia Commons

Het nummer één evenement in het Verenigd Koninkrijk voor de hele spoorwegindustrie vindt plaats van 9 – 11 mei 2023 in de NEC, in Birmingham en brengt de hele spoorweggemeenschap nogmaals samen.

Railtex 2023 biedt een unieke kans om state-of-the-art apparatuur en innovatieve systemen en oplossingen te ervaren. De show omvat live demonstraties, evenals een uitgebreid seminarprogramma dat zich richt op hot-button-onderwerpen voor de industrie, zoals duurzaamheid, digitalisering, onderhoud en passagierservaring, naast het gevestigde On-Track Display-gebied.

Alle aspecten komen aan bod

Het one-stop-shop-evenement omvat alle aspecten van spoorwegtechnologie en vertegenwoordigt meer dan 180 categorieën producten en diensten, waaronder rollend materieeltechnologie, spoor en infrastructuur, signalisatie en communicatie, passagiersinformatiesystemen, voertuigonderhoud, systemen voor het verzamelen van tarieven, kabeltechnologie en vele andere spoorgerelateerde sectoren.

Informatie voor deelnemers en boeken van standplaatsen

Bedrijven die hun producten en diensten willen presenteren aan een gespecialiseerd publiek op Railtex 2023 kunnen de nieuwe exposantenbrochure aanvragen of hun standruimte reserveren via de beurswebsite.

Ontmoet de experts en leer over trends in de spoorwegindustrie

Railtex biedt een uitstekende gelegenheid om contacten nieuw leven in te blazen en zal prominente experts uit de industrie, belanghebbenden en besluitvormers aanwezig zijn, samen met de exposantenpresentaties en een uitgebreid conferentieprogramma. Meer informatie over de seminars en het conferentieprogramma zal te zijner tijd op de officiële showwebsite worden gepubliceerd.

Regelmatige updates zijn te vinden op de officiële showwebsite https://www.railtex.co.uk/?ID=z9xqh~9z9tf9~nnrjhn~W4ik~Ky0gk&utm_campaign=RG-RBUK-Mack%20Brooks%20-290922-JM&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_content=RG-RBUK-Mack%20Brooks%20-290922-JM.

Auteur: Jos Sterk