FR NL
Twee nieuwe spoorwegmachines voor Frateur - De Pourcq

Frateur-De Pourcq neemt twee Atlas-wielgraafmachines in gebruik

Twee nieuwe spoorwegmachines voor Frateur – De Pourcq@ LINDEDIN . https://www.linkedin.com/posts/de-bruycker_atlas-railroad-frateurdepourcq-activity-6853984776651628544-UsC1

Spooraannemer Frateur-De Pourcq uit Boom heeft zijn machinepark uitgebreid met twee Atlas-wielgraafmachines. Dit melden leverancier Bruycker-Kemp en Frateur-De Pourcq op LinkedIn. 

De wielgraafmachines zijn van het type ‘Atlas 180 Wsr’ met een Stage V-motor. “Kenmerkend voor deze uitvoering zijn de klapstempels op het midden van machine voor optimale stabiliteit en het snelwisselsysteem van de spoorassen”, laat Bruycker-Kemp weten.

Bruycker-Kemp uit Hamme is distributeur in België van onder andere de merken Atlas, Kobelco, Bomag en Schaeff en levert vanuit droe vestigingen in België spoor-, grondverzet-, wegenbouw-, overslag- en recyclingmachines.

Twee nieuwe spoorwegmachines voor Frateur - De Pourcq

Nieuwe tramlijn op Linkeroever

Frateur – De Pourcq is een spooraannemer uit Boom die zich specialiseert in tramnetwerken en private haven- op bedrijfsspoorlijnen. Op dit moment is het bedrijf betrokken bij een project in Antwerpen waarbij ruim twee kilometer trambaan wordt aangelegd.

Lees ook: Aanleg nieuwe tramlijn Antwerpse Linkeroever in volle gang

Auteur: Jerom Rozendaal