Nomineer nu jouw Silk Road Ambassador van 2022!

Containers
Wie moet volgens jou de Silk Road Ambassador van 2022 worden? pxhere

Ken jij een Nieuwe Zijderoute pionier? Iemand die zich volledig inzet voor de spoorverbinding tussen Europa en China? Dan kun je die persoon nu nomineren voor een Silk Road Ambassador 2022-award.

SpoorPro’s zustervakblad RailFreight.com organiseert dit jaar voor de eerste keer een award uitreiking als toevoeging aan het evenement European Silk Road Summit 2022. Dit evenement vindt plaats op 7 en 8 December in het Duitse Duisburg.

Wie is jouw ambassadeur?

De Nieuwe Zijderoute bestaat al langer dan een decennium. Professionals van Europa tot China zetten zich in om de spoorverbinding tot een succes te maken. En sommige mensen doen dan met net even wat meer inspanning of enthousiasme. Dit is hét moment om deze logistieke dienstverleners, vervoerders, beleidsmakers of anderen die zich sterk maken voor de Nieuwe Zijderoute in het zonnetje te zetten.

Wie moet volgens jou de Silk Road Ambassador van 2022 worden? Dit kan een van je collega’s zijn, een branche-expert, een zakenrelatie of misschien zelfs jijzelf! De Nieuwe Zijderoute Ambassadeur wordt bekend gemaakt tijdens de slotceremonie van de European Silk Road Summit op 8 december.

De criteria voor het ambassadeurschap

De volgende drie criteria zijn van toepassing op de nominatie Silk Road Ambassador 2022:

  • De genomineerde is een ware ambassadeur van de Nieuwe Zijderoute, en brengt het project waar en wanneer het maar kan op positieve wijze onder de aandacht van hun publiek
  • De genomineerde heeft een bewezen staat van dienst in het creëren van kansen van nieuwe vrachtstromen op de Nieuwe Zijderoute
  • De genomineerde overbrugt de informatiekloof tussen Europa en China op immer gepaste wijze

De procedure is eenvoudig: bezoek de Silk Road Ambassador 2022 website, dien je nominatie in en je bent klaar. Stem nu!

European Silk Road Summit

De 6e editie van de European Silk Road Summit vindt plaats op 7 & 8 december in Duisburg, daar waar het allemaal begon, want juist in Duisburg kwam de eerste trein uit China aan via de Nieuwe Zijderoute. Spoorprofessionals uit landen op de corridor komen hier samen om kennis op te doen en te netwerken. Onderwerpen die aan bod komen zijn LCL-lading, e-commerce, auto’s op het spoor en alle andere meest recente ontwikkelingen.

Alles weten over de Silk Road Summit? Kijk dan op: https://www.silkroadsummit.eu/

Auteur: Nick Augusteijn