FR NL

JACOPS voert expansie in Wallonië

1932, Wikimedia Commons

De West-Vlaamse seininrichtingsspecialist JACOPS beschikt binnen zijn sector over een ijzersterke reputatie en dat niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Wallonië.

Het bedrijf beschikt over verschillende vestigingen en daar is recent nog een nieuwe Waalse locatie in Strépy aan toegevoegd. De hoofdzetel is nog steeds in Deerlijk, maar JACOPS heeft ook Linter, Kontich, Vilvoorde, Loppem, Drongen, Marquain en Jacops Sud in Gosselies aan toegevoegd.

Een totaalspeler in zijn sector

JACOPS heeft zich de voorbije decennia binnen de infra-, telecom- en railsector ontwikkeld tot een totaalspeler op het vlak van elektromechanica. Bedoeling is geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe projecten aan te reiken. Het uitbouwen van nieuwe locaties heeft als doel om een bredere dekking in België te bereiken.

Tom Devreese, business unit manager rail bij JACOPS, herinnert er aan dat er dagelijks 150 mensen actief zijn in het volledige land en dat zowel in hoofd- als in onderaanneming. In geval van complexe opdrachten wordt een beroep gedaan op gespecialiseerde partners.

Auteur: Jos Sterk