FR NL

Hoe ziet de digitale toekomst van het stadsspoor er uit?

2014, Flickr

SmartMetro vindt binnenkort plaats in Hamburg en de organisatie werkt samen met Hamburger Hochbahn. Dit jaar wordt er bijzondere aandacht besteed aan de digitale toekomst van het stadsspoor.

Ter herinnering: SmartMetro is een wereldwijde ontmoetingsplaats voor senior metro-, tram- en lightrailtechnologie-experts.

Stedelijk mobiliteitslandschap verandert snel

Nu steden worden geconfronteerd met grote uitdagingen op het gebied van verstedelijking en congestie, veranderen digitalisering, automatisering en gedeelde mobiliteit het stedelijke mobiliteitslandschap snel.

De belangrijkste onderwerpen van dit jaar zijn: slimme signalering en automatisering, radiocommunicatie en datanetwerken, slimme operaties, onderhoud en geavanceerd activabeheer.

Conferentiepassen om SmartMetro bij te wonen zijn beperkt beschikbaar, aangeraden wordt om zo snel mogelijk te boeken om teleurstelling te voorkomen. Er zijn gratis conferentiepassen beschikbaar voor directe medewerkers van stedelijke/hoofdlijnoperators en overheidsmedewerkers.

Kijken op de site van Siemens Mobility

Meer informatie is beschikbaar op de site van Siemens Mobility (https://www.mobility.siemens.com/be/nl.html). Zorg ervoor dat u uw zakelijke e-mailadres gebruikt bij het boeken van uw pas. Toeleveranciers uit de sector zijn welkom en kunnen hun conferentiepas kopen voor een vast bedrag van € 995.

Als deelnemer omvat uw pas een technisch bezoek aan de locatie in Hamburg door de lokale partner van Siemens Mobility Hamburger Hochbahn op 14 november, evenals volledige toegang tot de conferentie op 15 en 16 november.

Auteur: Jos Sterk